Om os

Om fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en alternativ behandling med at forbygge lindre og afhjælpe forskellige former for smerter og skader i muskler og led.

Fysiurgisk kommer af ordet fysiurgi, som betyder at man behandler bevægeapparatets lidelser gennem mekaniske principper såsom massage, kulde og varmbehandling og strækteknikker. Fysiurgisk massage er virkningsfuld, fordi den er opbygget med udgangspunkt i de anatomiske strukturer kroppen har og som udgøres af muskler, knogler, ledbånd og sener.

Helse massage

Det er en afslappende og behagelig massage, hvor du kan forkæle dig selv, stresse af, og få løsnet op, med rolige bevægelser, og hovedsageligt lange strøg, hvilket får sansecellerne i huden til at blive mættet, og derved får din krop til at slappe helt af.

Thai olie-massage

Den klassiske blanding af harmonisk olier og lidt tryk. Den er designet til at være gavnlig til helbredelse af ømhed og smerter i hele kroppen og på den måde, der er gennemført med hele kroppen afslappende massage.

Sportsmassage

Brug af dybtegående arbejde og assisteret strækning i en række bevægelsesteknikker kombineret med thailandsk yogamassage.
Har du brug for en effektiv massage, er sportsmassage og godt valg.

 

Book tid

Du er også velkommen til at kontakte os hvis du skulle have nogle spørgsmål

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.