Priser

Halv times massage

 • Thaimassage 300,-
 • Aroma-oliemassage 300,-
 • Sportsmassage 300,-
 • Helsemassage 300,-
 • Behandling ved smerter 400,-
 • Fodmassage 200,-

En times massage

 • Thaimassage 500,-
 • Aroma-oliemassage 500,-
 • Sportsmassage 600,-
 • Helsemassage 500,-
 • Behandling ved smerter 600,-

Om Thaimassage

Autentisk thai massage, er en energi- og bodywork-praksis, der har sin oprindelse i Thailand og betragtes som en del af traditionel thailandsk medicin. Thai massage inkluderer aspekter af energi arbejde, akupressur og yogatraditioner.

Hvad er Thai massage?
I en thaimassage vil udøveren arbejde med segmenter af disse linjer ved hjælp af akupressur med tommelfingre, håndflader, underarme, albuer, fødder eller knæ. Derudover vil en thailandsk massage inkorporere yoga-stilstrækninger, hvor praktiserende læger strækker klienten ved hjælp af deres hænder, arme, fødder og knæ. Ligesom med yoga hjælper korrekt vejrtrækningspraksis klienten med at opnå resultater.

Hvad kan du forvente af en thailandsk massagesession?
En session kan vare 1-2 timer. Når det gøres godt, flyder en Thai massage og har en meditativ danselignende kvalitet. Intuition, mindfulness og åndelig fokus betragtes som en del af det arbejde, der udføres af en Thai Massage-udøver.

Den nøjagtige rækkefølge og typen af udført arbejde vil variere fra praktiserende til praktiserende og fra klient til klient. Nogle sessioner tilbringer mere tid med akupressur på senlinjerne, mens andre måske bruger en hel del tid på at udføre strækninger.

Selvom en thailandsk massage udføres fuldt klædt, betragtes kvaliteten af berøring ofte som en god form for intim, ikke-seksuel berøring. En god terapeut er omhyggelig med at arbejde inden for klientens komfortniveau og respekterer klientens grænser.

Thai massage arbejde fokuserer en masse opmærksomhed på benene og fødderne, og en Thai massage starter for det meste ved fødderne og bevæge sig op i kroppen. I Thailand er akupressuren og strækningerne generelt dybe og hårde dog efter klientens smertetærskel og kun arbejde ekstremt dybt på klienter, der anmoder om det. Når man udfører thaimassage, arbejder terapeuten med en mild gyngende bevægelse ved at bruge den skiftende kropsvægt til at udøve pres.

Effekten ved ægte thaimassage:
– Forbedret cirkulation
– Smertelindring
– Forøg bevægelsesområdet
– Reducer stress
– Forbedret kropsholdning
– Forøget energi
– Hovedpine lettelse
– Bevar fleksibilitet

Om Thai olie-massage

Den klassiske blanding af harmonisk olier og lidt tryk. Den er designet til at være gavnlig til helbredelse af ømhed og smerter i hele kroppen og på den måde, der er gennemført med hele kroppen afslappende massage.

Olie massagen er en blanding af traditionelle massageteknikker, kombineret med thailandske strækningsteknikker og olie.

Effekten ved Thai olie-massage:
– Forbedrer blodcirkulationen
– Holder din hud sund
– Hjælper med at slippe af med giftstoffer fra kroppen
– Hjælper til bedre og dybere søvn om natten
– Øger fleksibiliteten
– Forbedrer dit humør og kan slå depression
– Slår kropsmerter
– Bliver effektivt fjernet af død hud og snavs
– Hjælper dine nerver med at blive sundere
– Holder dig sund
– Forbedrer hjertesundheden

Sportsmassage

Brug af dybtegående arbejde og assisteret strækning i en række bevægelsesteknikker kombineret med thailandsk yogamassage.

Har du brug for en effektiv massage, er sportsmassage og godt valg.

Sportsmassage har fokus på skabe et godt flow i muskulaturen. Har du eksempler på syre og affaldsstofophobninger i benene efter løb, eller spændte myoser i nakke og skuldre, er det en god massage.

Desuden kombinerer vi vores sportsmassage med mange effektive teknikere fra klassisk fysisk kirurgisk massage og triggerpunktsmassage. Du vil opleve, ved det er en massage, der løsner godt på og er yderst effektiv.

Vi har hjulpet mange klienter, både elitesportsfolk, mænd også helt almindelige mennesker, der var problemer pga. dårlige arbejdsstillinger, stress, kontorarbejde eller akut opståede skader.

Selvom vi tager godt fedt ved sportsmassage, så er det stadig dig, der bestemmer tryk og dybde. Vi tilpasser altid massagen til dig, så får du det bedste ud af den!

Effekten ved Sportsmassage:
– Affaldsstofophobninger og mælkesyre i musklerne. Den dybdegående massage hjælper blodkar og lymfesystem med bedre strøm.
– Hypertonus, når musklerne er overspændte og ikke kan slappe af. Udover ved strække og opvarme væv, udløser sportsmassagen beroligende hormoner
– Generel indstillet i muskulatur og led. Når vævet bliver smidiggjort og musklerne mere afslappede, forsvinder “stramheden”.
– Ømme muskler og smerter. Spændt muskulatur, myoser og overbelastninger gør ondt.

Helsemassage

Hvad er helsemassage?
Alle mennesker har godt af massage. Ved massage opleves lindring og velvære. Helsemassage er en fuld kropsmassage, som skaber ligevægt og energi med vedvarende rytmer og strøg. Du får tid til at slippe stress, synke ind, give slip og nyde din krop. Vent ikke til du får ondt eller føler dig stresset. Forebyg, plej dig selv. Invester i din sundhed og livsglæde. Det betaler sig.
 
Helsemassage er en omsorgsfuld kropspleje hvorved du blandt andet opnår;
 • Forbedring af blodcirkulation.
 • Reducering af stressniveaur.
 • Forbedring af immunforsvar.
 • Reducering af spændinger og toksiner.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.